Lediga tjänster

 

Här kan du anmäla intresse för lediga tjänster hos oss. Dina personuppgifterna behandlas i enlighet med gällande lagstiftning (PUL/Dataskyddsförordningen).

Fastighetsskötare till Umeå

Hans, vår fastighetsskötare sedan 40 år, går i pension i slutet av året och vi söker nu hans efterträdare.

 

Dina arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare kommer du att ha ansvar för skötsel av våra fastigheter i Umeå. Till din hjälp har du kollegor i Mofab men också hos våra entreprenörer som vi har nära samarbete med. Arbetet är självständigt och du har stort ansvar att själv planera din dag. Du utför tillsyn och skötsel, felsökning, reparationer och har ansvar för löpande kontakter med hyresgäster och entreprenörer.

 

Om dig

Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning eller likvärdig utbildning/erfarenhet. Du bör ha erfarenhet från fastighetsskötsel. Om du har teknikkompetens inom exempelvis bygg, el, vvs eller styr-/reglerteknik är det meriterande. Det viktiga för oss är inte formella utbildningar utan att du har ett intresse för teknik, brinner för service, har en vilja att lära och är händig/praktiskt lagd.

 

Arbetet kräver att du är prestigelös, serviceinriktad och har lätt att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är trygg, håller vad du lovar och behåller lugnet även i stressade situationer. Du är ansvarstagande och tycker om att jobba självständigt.

Det krävs att du har B-körkort och vi ser gärna att du har traktorkort.

 

Tillträde

Vi har inte bestämt tillträdesdag men tror att det är bra om du börjar i september och får möjlighet att jobba parallellt med Hans några månader.

 

Om du tycker att jobbet verkar intressant och du dessutom har glimten i ögat och lätt till skratt så är du välkommen in med din ansökan. Ansökan vill vi ha senast 31 maj 2019. Vi kan komma att göra urval och intervjuer löpande och därför bör du skicka in din ansökan så snart du kan.

 

Kontaktuppgifter

Frågor om tjänsten besvaras av Rolf Burlin (ansvarig för verksamheten i Umeå) 090-70 24 95. Ansökan med CV och personligt brev skickas till rolf.burlin@mofab.se.

Umeå

Skolgatan 33
903 25 Umeå

090 70 24 90

Felanmälan Umeå

Stockholm

Kungsholmstorg 1
112 21 Stockholm

08 441 19 90
08 650 68 28

Felanmälan Stockholm
© 2019 MOFAB
Information om cookies