Lediga tjänster

 

Här kan du anmäla intresse för lediga tjänster hos oss. Dina personuppgifterna behandlas i enlighet med gällande lagstiftning (PUL/Dataskyddsförordningen).

 

Lediga tjänster – Fastighetsskötare till Stockholm

Till vår förvaltning i Stockholm med fyra anställda söker vi nu en fastighetsskötare. Vi lägger stor vikt vid att hitta dig som passar för jobbet och kan trivas med oss och i vår organisation.  Tjänsten är heltid. Kollektivavtal finns tecknat med Fastighetsanställdas förbund. 6 månaders provanställning tillämpas.

 

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare kommer du att ha ansvar för skötsel av våra fastigheter i centrala Stockholm och på Lidingö. Arbetet är självständigt och du har stort ansvar att själv planera din dag. Du utför tillsyn och skötsel, felsökning, reparationer och har ansvar för löpande kontakter med hyresgäster och entreprenörer.

 

Om dig
Vi söker dig som har fastighetsskötarutbildning eller likvärdig utbildning/erfarenhet. Du bör ha erfarenhet från fastighetsskötsel. Om du har teknikkompetens inom exempelvis bygg, el, vvs eller styr-/reglerteknik är det meriterande. Det viktiga för oss är inte formella utbildningar utan att du har ett intresse för teknik, brinner för service, har en vilja att lära och är händig/praktiskt lagd.

Arbetet kräver att du är prestigelös, serviceinriktad och har lätt att komma överens med och hantera människor i olika situationer. Du är trygg, håller vad du lovar och behåller lugnet även i stressade situationer. Du är ansvarstagande och tycker om att jobba självständigt.  

Det krävs att du har B-körkort och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Tillträde
Om du tycker att jobbet verkar intressant och du dessutom har lätt till skratt så är du välkommen in med din ansökan. Vi kan komma att göra urval och intervjuer löpande och därför bör du skicka in din ansökan så snart du kan.

 

Kontaktuppgifter
Frågor om tjänsten besvaras av Thomas Nygren (ansvarig för verksamheten i Stockholm) 08-441 19 90. Ansökan med CV och personligt brev skickas till thomas.nygren@mofab.se .

Umeå

Skolgatan 33
903 25 Umeå

090 70 24 90

Felanmälan Umeå

Stockholm

Kungsholmstorg 1
112 21 Stockholm

08 441 19 90

Felanmälan Stockholm
© 2020 MOFAB
Information om cookies